O NAMA

METAL-PLASTIKA

Varaždin, Varaždinska ulica – odvojak III 6, Jalkovec.

Zadnjih 20-tak godina METAL-PLASTIKA se specijalizirala za proizvodnju opreme za skladištenje, transport i čišćenje žitarica.

METAL-PLASTIKA nudi kvalitetne silose, transportne sustave i opremu za čišćenje žitarica koji su idealni za različite potrebe skladištenja i transporta. Naši silosi s lijevkom osiguravaju ravnomjerno doziranje i ispuštanje materijala, čime se osigurava konzistentna kvaliteta vaših proizvoda.

Za brz i efikasan prijenos, na raspolaganju su vam pužni transporteri koji mogu imati pogon na el. motor ili hidro motor, ukoliko postoji potreba za pretovarom u polju.

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona, e-maila ili kontakt obrasca.

042/370 300 | 091/579 0889

info@metal-plastika.hr

METAL-PLASTIKA je proizvodni obrt koji je 1993. godine osnovao Mirko Zdjeličan. Nakon upoznavanja s radom i potrebama mješaonica stočne hrane i sličnih proizvodnih pogona 1998. proširio (povećao) je dugogodišnje iskustvo u izradi alata i strojnih dijelova s izradom transportne opreme za žitarice. 2001. u proizvodni program dodani su i silosi.

Povećanje poslovnog prostora ostvarili smo (ostvareno je) izgradnjom strojobravarske radione na sadašnjoj adresi i sjedištu obrta u Varaždinu, Varaždinska ulica – odvojak III 6, Jalkovec. Krajem 2009. odlaskom Mirka u mirovinu kći Dubravka Zdjeličan preuzima vlasništvo nad obrtom i nastavlja dugododišnju obiteljsku tradiciju.